Roboprint.com.ua
телефон живого помощника +38-044-599-2561 • 9:00-18:00 (ПН-ПТ) •
(просчёт заказов по телефону и Skype не производится, только консультации)
РегистрацияЗабыли пароль?

Пока Вы думаете, другие уже печатают!
ГлавнаяО проектеШирокоформатная печатьПорядок работыПомощьСтатьи Обратная связь
ЦЕНА ИЗДЕЛИЙ
Баннер от 75 грн/м.кв.
Плёнка от 75 грн/м.кв.
Сетка от 75 грн/м.кв.
Перфорация от 124 грн/м.кв.

Заказ широкоформатной печати ЗАКАЗАТЬ

НАШИ ФИШКИ
Оптимальные цены
на широкоформатную печать!
Оформление заказа «со скоростью интернета»
Вам не нужно
никуда ехать
Доставляем
куда скажете
Максимальная анонимность сделок
Разные варианты оплаты

Найкращий сервіс для нумізматів з України

Кожен, хто хоча б в теорії поглядав у бік колекціонування монет, напевно починав моніторити онлайн та офлайн місця з їх продажу чи купівлі. І вже на цьому самому першому кроці бідолаху спіткали проблеми. А все тому, що справді професійних і до того ж чесних помічників обмаль. Тож, знайшовши такого, ми рекомендуємо і вам переглянути його сайт. Це SkupkaMonet - монети за найкращими цінами в Україні. Сервіс орієнтований на широкий спектр послуг. Поговоримо про них докладніше.

1. Скупка монет

Це ж велика фортуна — знайти тих, хто розуміється на справжній цінності монет. У кого є досвід звернення до ломбарду, полишають ці установи збентеженими. Там можуть розказати, що вартість монети полягає у вартості дорогоцінного металу, з якого вона зроблена, і зовсім не зважають на історичний чи колекційний контекст. А поряд з цим:

  • Величезна кількість навіть сучасних монет є бажаною знахідкою для колекцій.
  • Зовнішній стан не завжди є впливовим покажчиком цінності.

Тому дуже важлива експертна оцінка монет перед скупкою. І SkupkaMonet її забезпечує.

Вам не обов’язково знаходитись в Києві. Всі питання вирішуються дистанційно, за допомогою інтернету та поштових компаній.

2. Продаж монет

Якщо ви бажаєте поповнити власну колекцію новими скарбами, обов’язково додайте ресурс в перелік обраних. Їхній каталог регулярно оновлюється неймовірними цікавинками. Серед них є ювілейні монети різних держав світу, старовинні гроші.

Тут можна купити монети за справедливою ціною, що теж дуже важливо. На кожну надається докладна інформація і сертифікати. Ви як клієнт повністю захищені від шахрайства.

3. Продаж і купівля банківських злитків

Не завжди банки готові продати вам злитки золота або срібла тої ваги, яку ви шукаєте. А на викуп банківських металів ціни будуть занизькими. Це працює так само як і з обміном валют. На противагу фінансовим установам SkupkaMonet пропонує більш вигідні умови співпраці.

В наявності завжди великий асортимент срібних чи золотих злитків. Вони стануть чудовою інвестицією, подарунком важливій людині.

Ви отримуєте всі переваги інтернет-магазину

Звичайно, в Києві є офіс, куди можна звернутися. Жителі ж інших регіонів мають змогу продати чи купити монети онлайн, скориставшись поштовим доставленням з накладеними платежем. Погодьтесь, це надзвичайно зручно.

Roboprint.com.ua
НАШИ НОВОСТИ
2017.1.1
Уважаемые наши клиенты, поздравляем Вас с Новым 2017 годом!! Желаем удачи во всех начинаниях, отличного Вам бизнеса и сотрудничества с нами, здоровья и благополучия!
2016.7.26
Уважаемые наши клиенты! Печать на материале "холст" - возобновилась. Ширина под запечатку 1050мм. Стоимость печати, Вы можете узнать в меню "Калькулятор заказа" выбрав изделие "холст".
2016.3.21
Уважаемые Клиенты! Спешим сообщить, что печатное оборудование - работает! Отгрузка заказов будет производится как и обычно! Спасибо, что выбрали наши услуги!
2016.3.17
Уважаемые Клиенты! Спешим сообщить, что возможна задержка в отгрузке Вашего заказа, в связи с выходом из строя печатного оборудования! Стараемся решить эту проблему в максимально короткие сроки. Надеемся на Ваше понимание!
2016.1.1
Уважаемые наши клиенты, поздравляем Вас с Новым 2016 годом!! Желаем удачи во всех начинаниях, отличного Вам бизнеса и сотрудничества с нами, здоровья и благополучия!
ГлавнаяО проектеШирокоформатная печатьПорядок работыПомощьСтатьи Обратная связь

© Roboprint.com.ua 2011

Версия 1.00
Cake Power